Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At tage en hel dag væk fra kontoret for dig selv og dit personale kan virke utænkeligt. Omkostningerne og den tabte arbejdstid kan virke som en stor udgift.

Men i virkeligheden er teambuilding, noget du ikke kan undvære. Det er en vigtig del af ethvert firma! Tænk på det som en investering. Et hold, der ikke fungerer godt sammen, eller som ikke er involveret i deres arbejde, kan koste dig forretning.

Hvis du investerer tid og penge i teambuidlingbegivenheder og aktiviteter skabes der relationer og det kan føre til en mere åben og samarbejdskultur.

 

Teambuidlingaktiviteter har måske lidt e dårligt ry. Folk er trætte af at sidde i et konferencelokale, elle lege akavede icebreaker-lege eller måske bliver tvunget til at lave den klassiske tillids-falde-øvelse med deres medarbejdere. Men sådan behøver det ikke at være

 

Rejs, arbejd og lær hinanden at kende.

En god måde at få det bedste fra to verdner – arbejde og teambuilding – er ved at tage dine medarbejder med på en rejse til udlandet. Find et lækkert sted, hvor der både er plads til arbejde og socialliv. Det kan være et hotel eller et stort hus, hvor der er gode store fælleslokaler eller udendørsområder hvor i kan siddet i godt vejr. f.eks. Kan du i Toscana finde lækre ferieboliger som I kan have uforstyrret for jer selv. Om dagen kan I så i fællesskab arbejde og udvikle ideer, strategier og andet i fællesskab og om eftermiddagen eller aftenen, kan i så hold fri og lære hinanden bedre at kende.

 

Byg broer på tværs af afdelinger

Teambygning i udlandet tillader medarbejdere fra forskellige områder af virksomheden at lære hinanden at kende på en hent særlig uformel møde.Folk kan interagere med kollegaer, som de normalt ikke møder, når I er sammen på et fælles feriested. Det har komme overraskende  gode ideer frem når en fra regnskab snakker med dem fra rengøringsafdelingen over en kop rødvin.

 

Forbedrer moral og engagement

Teambuidlingaktiviteter gør det muligt for medarbejderne at have det sjovt. I stedet for at sidde fast bag en computer hele dagen, har de nu mulighed for at lære en ny færdighed, lave  sport eller udforske et nyt sted. Når en virksomhed opmuntrer til en sjov aktivitet, er medarbejderne mere tilbøjelige til at sige ja. Teambuidlingaktiviteter bringer alle sammen og kan gøre selv den mest ensomme medarbejder føles som en del af et hold.