Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Klimaet er et af de emner, der bliver snakket mest om for tiden. Klimaet ændrer sig nemlig hurtigt, og det vil det blive ved med, hvis vi ikke gør noget.

Som virksomhedsejer kan du være med til at passe på miljøet. Du har muligvis svært ved at se, hvordan du kan bidrage, men det kan være gennem noget så simpelt som at skifte din leverandør af paller. Samtidig behøves det faktisk ikke koste en formue at tænke på miljøet, modsat hvad mange tror.

Miljøvenlige paller

Paller er uundværlige i mange virksomheder, og det er en genstand, der bare skal fungere uden problemer, hvilket vil sige, at den skal være i god kvalitet. Hos STEA kan du købe forskellige slags paller, der passer til behovet i din virksomhed, og hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for, så står de også klar med rådgivning. Læs mere her.

Inden du vælger leverandør af paller, bør du huske, at paller kan bruges mere end en gang, så vælg en leverandør, der sørger for dette. Når pallerne har udtjent deres formål, kan de bruges som CO2-neutralt brændsel hos et varmeværk, og på den måde kan du skåne miljøet gennem dit valg af paller.

Genbrug hvor du kan

Du kan hjælpe miljøet ved at tænke genbrug ind i din virksomhed. Er der nogle produkter eller redskaber, der kan genbruges bedre, end hvad tilfældet er i dag? Du kan også overveje, om virksomheden har mulighed for at skære ned på brugen af emballage. Der bliver brugt rigtig meget emballage, når der sendes pakker ud, og noget af denne emballage er måske ikke nødvendigt, eller måske kan det erstattes af genanvendeligt pap og papir.

Vi har alle et ansvar, når det kommer til miljøet, og selvom du ikke kan ændre alting alene, så kan du altid gøre noget for at hjælpe.