Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du en ultra travl hverdag, og har du derfor brug for at skabe overblik og struktur over blandt andet møder, deadlines og andre vigtige punkter på dagsordenen? Så bør du overveje at anskaffe dig en uge planlægningstavle, som kan give dig det perfekte overblik over alle de ting, du skal nå i løbet af de forskellige uger. Den smarte uge planlægningstavle er intet mindre end et whiteboard, der er inddelt efter uger. Med en sådan tavle vil du med garanti finde det nemmere og mere overskueligt at planlægge dit arbejdsliv, og de smarte planlægningstavler vil derfor med garanti heller ikke skuffe dig! Ønsker du således at se et stort udvalg af planlægningstavler, der er inddelt i uger? Så finder du det lige her, og der er desuden garanti for, at du finder den absolut perfekte uge planlægningstavle.

Planlægningstavler med tern

Når du skal ud og vælge din nye uge planlægningskalender, har du desuden mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser af tern. Det store udvalg af planlægningstavler byder nemlig på forskellige former for kvadratisk inddeling, og du kan således vælge mellem tern på 2×2 cm og tern på 5×5 cm. Det smarte ved disse tern er, at de inddeler planlægningstavlernes overflade i overskuelige felter, som du blandt andet kan anvende til at skrive i eller tegne mønstre efter – du har faktisk mulighed for at anvende præcis, som du ønsker. Disse planlægningstavler er desuden ikke blot gode til planlægning, men også til udregninger, hvis der er brug for netop dette på din arbejdsplads.

Uge planlægningstavle – til dig der har en travl hverdag

Har du således behov for at planlægge din arbejdsdag ned i hver eneste detalje, kan du altså med stor fordel vælge at anskaffe dig en smart uge planlægningstavle. Hver eneste dag på ugen er nemlig inddelt i en række forskellige små felter, hvorfor du har mulighed for at markere dagens forskellige tidspunkter. Det kan være yderst praktisk, hvis du har en travl og presset hverdag, hvor du har brug for at skabe overblik fra dag til dag. Der er desuden god med plads til at nedskrive detaljer, således du aldrig bliver forvirret over dine egne noter. Derudover har du mulighed for at vælge en uge planlægningstavle med overblik over én uge, men du har også mulighed for at vælge én, der viser 2 uger på samme tid, hvis du har behov for at planlægge lidt længere ud i fremtiden.