Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Står du i en situation, hvor du mangler en tømrer? Så har du heldet med dig, der er nemlig rigeligt at vælge iblandt. Men netop det er faktisk ofte en udfordring. For hvordan sikrer du dig, at du vælger en håndværker, som udfører det bedste arbejde på dit hjem? Det skal du se efter, når du vælger din tømrer (eller en anden type håndværker).

Undersøg det lokale renommé

Det er altid lettere at vælge en håndværker, hvis du kender andre, som har haft gode erfaringer med virksomheden. Hvis din nabo fortæller, at den pågældende tømrer dukkede op som aftalt, lavede et godt stykke arbejde til aftale pris, og samtidig huskede oprydningen, vil du med garanti være mere tilbøjelig til at kontakte denne håndværkere end nogle andre.

Spørg derfor personerne omkring dig, om de kan anbefale en god tømrer til dig. Ofte vil der være personer i dit netværk, der har stiftet gode erfaringer med en lokal tømrer. Er der flere, der siger de samme pæne ting, er der god chance for, du også får et godt forløb.

Undersøg firmaet online

Det er blevet utroligt nemt at granske firmaer online. I dag er de fleste håndværkere at finde på anmeldelsesportaler som Trustpilot eller specifikke håndværker-platforme, hvor brugerne efterlader deres anmeldelser. Gå derfor online og slå firmaets navn op.

Har firmaet 90 % gode anmeldelser, men et par enkelte dårlige, så lad dig ikke skræmme. Det er et meget retvisende billede, da det kan være svært at gøre alle 100 % tilfredse og nogle personer altid vil være umulige at gøre helt igennem glade.

En profil med KUN positive og rosende ord kan derimod være for god til at være sand, hvis den er udfyldt af venner og bekendte. Så husk at bruge din sunde fornuft.

Tag en snak – stol på maven

Hvis du har en god fornemmelse med en håndværker, så skal du aldrig være bange for at tage kontakt. Hvis du har læst flere positive ting og besluttet dig for at undersøge nærmere, så er det blot at ringe. Når du taler med håndværkeren, kan du ofte høre, om der er noget om de positive anmeldelser eller ej. De fleste firmaer i dag er gode til at levere en total serviceløsning.