Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Inden længe er det december, hvor de mange julefrokoster melder sin ankomst. Mange firmaer vælger også at holde en julefrokost for deres medarbejdere. En julefrokost giver nemlig medarbejderne mulighed for at have det sjovt sammen udenfor arbejdstiden. Flere undersøgelser viser også, at firmaarrangementer højner arbejdsglæden, styrker fællesskabet, og i sidste ende kan det føre til en større effektivitet. Der er derfor kun gode grunde til at komme i gang med at få styr på jeres firmajulefrokost.

Hvor skal festen holdes?

Start med at finde en passende dato og undersøg om jeres foretrukne lokale er ledigt. Har I en rummelig kantine på jeres arbejdsplads, hvor I kan holde julefrokosten? Ellers kan I booke et lokale på et hotel, konferencecenter eller lign., hvor der er plads til jer alle. Så snart datoen og lokalet er fundet, kan I sende invitationen ud til alle jeres kollegaer.

Vælg den rette julemenu

Når lokalet og datoen er på plads, er det tid til at overveje, hvilken mad I skal bestille. De fleste firmaer vælger at bestille catering. Det er en ideel løsning, da det både er nemt og lækkert. Bestil en lækker julemenu 2019 fra DiningSix hvor du kan vælge mellem:

  • Klassisk Julemenu

  • DiningSix julemenu

  • Julemenu fra Köd

  • Klokkens julemad

Læs mere om de forskellige julemenuer på hjemmesiden: https://www.diningsix.dk/

Planlæg underholdning

Til firmajulefrokosten er der god tid til at snakke med hinanden på tværs af afdelinger, kontorer og lign. Noget som I sikkert ikke altid føler, at I har tid til i hverdagen. I skal derfor nok føle jer underholdte i løbet af aftenen. Det kan dog alligevel være sjovt for medarbejderne, at der er arrangeret underholdning. Er jeres budget for festen stor, kan I booke en DJ eller en entertainer. Alternativt kan I lave en sjov quiz, hvor I inddrager jeres kollegaer.