Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du er ansvarlig for kontorinventaret, hvad tænker du så, når nogen nævner muligheden om at skifte printer blækpatroner?

Hvor dyre er de? Hvor besværligt at det at ændre? Hvordan er du sikker på, at de passer korrekt?  Måske er alle disse ting i dine tanker, når du tænker på blækpatroner til printere.

Er blækprintere en velsignelse eller en forbandelse?

Folk forbander ofte printerblæk frem for at fremhæve, hvor nyttige og pålidelige blækprintere ofte er. Det største problem, folk har med printere, er de dyre udskiftningsblækpatroner. Det er en kendsgerning, at printerfabrikanter er villige til at tabe penge på salg af printeren for at binde dig til at købe deres mærke af blækpatroner. Men nu findes der alternativer til at købe printerblækpatronerne hos en kontorforretning. Disse alternativer kan betyde store besparelser.

 

Genopfyldning

Et alternativ er at genopfylde printerpatronerne selv. Genopfyldning af patroner selv giver de største besparelser. Selvom det kan være rodet i starten, vil du med lidt øvelse genopfylde patroner hurtigt. Refillkits kan købes i de fleste kontorforretning butikker og online. I disse kits er der ofte en sprøjte til indsprøjtning af blæk i den tomme patron, samt blæk og instruktioner.

Hvis genopfyldning virker for svært, tilbyder mange kontorforretninger en patronpåfyldningstjeneste, som stadig vil være meget billigere end en ny patron.

 

Bestil blæk online og få store besparelser

En anden mulighed, der kan reducere printerens blækomkostninger, er at bestille blækpatroner online. Online leverandører tilbyder betydelige rabatter i forhold til fysiske forhandlere. Her kan du desuden ofte købe tredjepartspatroner – dvs at selvom du f.eks. har en canon printer, men behøver du ikke købe canonblækpatroner, men kan få et godt billigt alternativ. Mange tilbyder også gratis forsendelse, og giver gode multi-pak rabatter. Så ikke nok med at du får levere blækket lige til din dør, så får du også rabat og er ikke tvunget til at købe de ”officielle” patroner. Derudover så har du ofte hurtigt dine blækpatroner ved hånden uden at skulle bruge tid på transport til fysiske forhandlere.