Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis man har en virksomhed, er der en god sandsynlighed for, at man også har kunder, forretningsforbindelser eller andre samarbejdspartnere, der kan komme på besøg fra tid til anden. Det som det ikke er alle, der tænker over, er hvor stor betydning det har, at ens lokaler er indbydende, pæne og rene. En ting er indenfor på kontor, mødelokaler og lignende, hvilket mere eller mindre giver sig selv.

Et andet sted det ikke er alle, der tænker lige meget over det visuelle indtryk, er på selve bygningen. Det har meget at sige, at vinduerne er pudset, at facaden er ren, at græsset er slået og lignende. Det kan virke banalt, men ikke desto mindre er det yderst vigtigt. Man skal huske på, at det er det første gæster møder, når der besøger en, og de er det sidste de ser.

Hvis man er som langt de fleste virksomheder, så bor man til leje i sine lokaler, og står reelt derfor heller ikke med ansvaret for at det stykke arbejde bliver gjort. Problemet er midlertidigt, at det langt fra er alle udlejere, der sørger for at den uvendige rengøring er så ofte, som man kunne ønske sig. Især hvis der er tale om udlejere, der sidder fysisk langt fra de ejendomme eller lokaler de udlejer, kan det være et problem.

Som lejer kan det ofte være besværligt at overbevise udlejere om at de skal optrappe den udvendige rengøring, da dette i sagens natur er en merudgift, hvilket al andet lige fjerner en del af overskuddet. I noge tilfælde kan det bedre betale sig at droppe den kamp, og hyre en ekstern virksomhed som denne til at stå for dele af ejendomsservicen.

I mange tilfælde kan man i sidste ende alligevel få lov til at sende regningen videre til udlejeren. Man kan ofte komme ud for, at de prøver at spare penge, men i sidste ende er de fleste alligevel interesseret i en præsentabel ejendom.