Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Hvordan får man et kontor til at føles indbydende og velkommende? Det kan være ufatteligt vigtigt, især hvis man ofte har kunder eller klienter på besøg, at det rum, de træder ind, i ikke føles koldt eller klinisk. Foruden de brugbare møbler, altså stole, borde, sofaer og lignende, er det vigtigt at kreere et rum med lidt liv og sjæl – lidt ligesom i et hjem. Det vil også gavne medarbejdere, som vil have et bedre sted at arbejde i. Og slutteligt ser det jo altid godt ud, når man har en flot og indbydende baggrund til sine SoMe-opslag.

Et solidt valg til de fleste firmaer vil være plakatrammer. Plakatrammer, modsat almindelige rammer, er ideelle til at udskifte kunst eller budskaber, uden at hive rammen ned fra væggen, og derfor er de en nem og hurtig løsning til et professionelt rum. Såkaldte klikrammer eller snaprammer får deres navn fra den lyd de siger, når du åbner rammen – et lille klik, og du kan sætte ny plakat i!

Plakatrammer kan findes både til både udendørs og indendørs brug. Du kunne derfor nemt og hurtigt montere en ramme ved indgangen eller fordøren, hvor du eksempelvist kan have dit firmas logo og slogan. Som en lille teaser til hvad dine klienter træder ind til!

Når man træder indenfor, kan plakatrammerne bruges til at vise hvilken type firma lige præcis jeres firma er. Her menes der mere specifikt hvilken personlighed jeres firma har, og hvilken type arbejdsplads I er, ikke hvad I tilbyder af services eller produkter. Repræsenteres jeres firma bedst med rolige landskaber, abstrakt kunst eller opmuntrende budskaber om at ”keep calm and carry on”?

Plakatrammer er også gode at have, hvis firmaet er på vej gennem en rebranding eller omprofilering. Når I har fået det nye look sat på plads, kan I helt selv få skiftet jeres budskaber ud, enten med det nye slogan eller det nye udtryk som kontoret nu skal have. Så behøves der ikke købes helt nyt!

Alternativt kan I også hænge personlige milepæle for jerse firma op. Hvis I har en ordning med Månedens Medarbejder, kan I hænge dennes storsmilende portæt op. I kan også fremvise jeres holdånd med et billede af hele teamet sammen. Mulighederne er mange, valget er jeres!

Til at understøtte dette image af personlighed og professionalisme, kan lidt grønt på kontoret gøre underværker. Grønne planter giver et bedre indeklima, og giver hurtigt og nemt naturlig farve til et professionelt setting.

Planter kan dog være helt afsindigt dyre, både at købe og vedligeholde. Til firmaerne der måske ikke har så grønne fingre er kunstige træer et oplagt valg. Disse træer kan, som navnet nemt selv forklarer, passe sig selv hele året rundt, og de dør ikke af at stå for tæt på radiatoren. Det er også en oplagt måde at fylde al gulvpladsen ud, uden at dænge sit kontor til i skriveborde og skraldespande.

Til kontoret der holder af sæsonskift er kunstige planter også gode, da man blot kan pakke dem, man har stående fremme om sommeren, væk i depotrummet, mens det er vinter. Det eneste pleje kunstige planter skal have, er det samme som plakatrammerne behøver: En lille afstøvning i ny og næ!