Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Beskyttelse

Der kan være flere grunde til at anskaffe sig en industriport, men beskyttelse er nok den mest hyppige grund. Det er bedst at kunne gå fra sit firma uden at bekymre sig om eventuelle indbrud.

En port kan også være en symbolsk beskyttelse, som indikerer over for tyveknægte, at det ikke er nemt at bryde ind ved jer.

Hvilken port skal I vælge?

Når man skal vælge en port, er der visse punkter, som det er fornuftigt at være opmærksom på. Vi nævner nogle af dem for dig her, så du får lettere ved at træffe valget.

Det danske vejr kan være meget hårdt ved materialer, som opbevares udenfor. De skal stå model til meget vådt vejr og vind. Derudover varmer solen sjældent længe eller varmt nok til at tørre genstandene helt. Det ville derfor være en stor fordel, hvis I anskaffede jer en industriport, som er korrosionsbeskyttet. Korrosion betegnes som en uønsket nedbrydning af metaller. Denne nedbrydning skyldes ofte nedbør eller andre hårde forhold. Det er derfor vigtigt at beskytte sig mod dette, hvis man vil have produkt, der holder længe.

En port tilpasset jeres behov

Det er ikke alle porte, der passer til alles behov. Dette gør sig især gældende, hvis I i forvejen har et installeret hegn, som blot mangler en port.

Det kan også være, at I har bestemte krav til det æstetiske udtryk. Hvis I som firma ofte får kunder på besøg, kan det være toneangivende, hvilket indtryk de får – allerede fra start af. Et flot og robust konstrueret hegn kan derfor symbolisere, at I har meget af værdi, eller er meget værdifulde. Sådan en port kunne ligefrem siges at indikere, at I tager jer selv og jeres firma seriøst.

Brugersikkerhed

 

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal I være opmærksomme på brugersikkerhed. Vil I fx gerne have en port med automatisering? Med en automatisering kan man fx undlade at stige ud af bilen for at åbne porten. Hvis I vælger det rigtige system, kan det automatiseres efter jeres behov, så I er sikret den bedste brugersikkerhed. Hvis I vælger en god leverandør, kan de hjælpe jer med at indstille dette.