Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Firmafester er altid en god aktivitet for alle. I lærer hinanden bedre at kende, og det hele kommer ikke bare til at handle om arbejde. Heldigvis ikke. Her får i en mulighed for faktisk at lære hinanden at kende og finde ud af, hvem du arbejder sammen med. Men de fleste firmafester plejer foregår på den måde, at i ankommer til et sted, hvor i skal spise, og så bliver i det sted hele aftenen. Det er en nem opskrift på en firmafest. Men der er andre måder, hvorpå i kan få en lidt sjovere firmafest.

Escape rooms

Har du hørt ordet før? Måske ikke. Men escape rooms er en oplagt mulighed for at få en sjov firmafest. Det lyder måske lidt uhyggeligt, men det er det overhovedet ikke. I kan selv vælge blandt de mange temaer. Der er escape rooms, der er uhyggelige, men der er bestemt også morsomme escape rooms. Dette er noget, som i kan gøre, inden i mødes til mad. Her går det ud på at komme ud af et rum. I er et bestemt antal mennesker i et rum, og jeres opgave her er at prøve at komme ud at rummet.

Firmafest behøver nemlig ikke bare at være det helt samme, som i plejede at gøre. Det er en fed mulighed at prøve noget nyt, som dine kollegaer måske heller ikke har prøvet før. Ved at lave denne aktivitet, inden i spiser, har i hermed også noget at snakke om. Måske kommer i slet ikke ud, før tiden er gået, og sådan kan det også gå. Eller også er i super hurtige og kommer ud indenfor en halv time. Det kan gå mange forskellige veje, men noget er helt sikkert – i kommer til at grine og have det sjovt sammen. Det er det vigtigste.