Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Få mere plads

Virksomheder kan godt have behov for lidt opbevaringsplads, især hvis det er en mindre virksomhed eller en virksomhed, som har med udstillingerne at gøre. Det er ikke altid at virksomheder har plads til de ting, som de ejer. Der kan være mange årsager til dette, men hvis virksomheden ikke har mulighed for at skaffe sig af med dem, så kan de leje et opbevaringsrum på et lagerhotel i Århus eller Odense.  Det kan være en fordel, hvis tingene ikke skal bruges hele tiden, men kun engang i mellem, hvis der er pladsmangel. Det kan også være at virksomheden råder over noget grej til firmafest eller anden aktivitet, som de kun bruger et pa gange om året.

Lej et opbevaringsrum

Med et opbevaringsrum kan virksomheden spare på pladsen, så den kan blive brugt til noget mere fornuftigt. Så undgår I også at skulle investere i en større bygning, som uden tvivl vil blive dyre for jer. Hvis det kun er nødvendigt at lege et rum i et par måneder, så betaler man kun få de dage, hvor man har brug for selve rummet. Dvs. at det er lige meget om, man opsiger aftalen midt på måneden, så betaler du kun få den periode og ikke får resten af måneden. Mange mindre virksomheder har gavn af at leje et rum til opbevaring. De råder som regel ikke over en større bygning, som kan have alle deres ting. Dette er problematisk hvis virksomheden selvfølgelig mangler plads.

Sikkerhed

Disse udlejningsrum er typisk også sikret godt, hvis der skulle være genstande af høj værdi i rummet. Der sikkerhedsovervågning og alarm for at sikre at rummene ikke bliver brudt ind i. Det er selvfølgelig vigtigt at virksomhedens ejendele er godt beskyttet også selvom de ikke står i virksomheden. Så kan I være sikre på at jeres ejendel bliver beskyttet godt.