Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Møder kan ofte blive lange og kedelige, hvis der ikke sker nogen synderlig udvikling i dagen. Det kan være rart at deltage i forskellige møder, hvis der er en agenda. Hvis ikke der er nogen agenda, kan tingene meget hurtigt trække ud og blive ustruktureret. Det er ikke rart for nogen parter, at man blot sidder og træder i vande og ikke kommer nogen vegne. Derfor er der også flere og flere virksomheder, der begynder at indføre ”walk and talk” møder, hvor man får rørt sig og vendt de ting, man ellers ville have gjort rundt om et mødebord.

Hold dit møde ude af kontoret

I stedet for at holde møderne helt trivielt på kontoret, som det altid bliver gjort, kan man i stedet vælge at tage udenbys for at få lidt luftforandring. Det er både godt for humøret, og samtidig er det godt for sindet at få nogle andre rammer. Ved at tage ud i eksempelvis naturen får man også set nogle andre ting og får nogle sanselige indtryk – helt afhængig af årstid får man forskellige synsoplevelser med sig hjem. Hvis mødet strækker sig over flere dage, har man flere steder mulighed for at købe mødelokaler med overnatning. Hindsgavl Slot i Middelfart har nogle helt fantastiske rammer for dagsmøder og en exceptionel natur liggende lige i baghaven.

Møde med overnatning

Hos netop Hindsgavl sørger de for forplejning til hele mødet. Hvad enten det er dagsmøder i nogle timer, eller mødet strækker sig over hele dagen. Mødelokalerne er rummelige og indeholder alle elektroniske værktøjer, der skal til for at kunne fremvise præsentationer eller andet på en projekter. Når det er tid til at holde nogle pauser, kan man passende gå en tur i naturen og få lidt frisk luft.
Hvis mødet trækker meget ud, er det også muligt at overnatte.

Du kan læse mere om Hindsgavl Slot her.