Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du chef i en virksomhed, hvor dine ansatte er placeret bag skærme hele dagen? Det kan være utrolig hårdt for synet at skulle koncentrere sig om at kigge ind i en skærm hele dagen. Vær den gode chef, og tilbyd dine ansatte et gratis synstjek!

Skærmtid kan betyde brilletid

Man har estimeret, at 90% af danskere bruger en form for skærm, i løbet af deres arbejdsdag. Det er ofte nødvendigt, men samtidig meget hårdt for øjnene.

Ansatte der sidder bag en computer hele dagen, kan ofte komme til at opleve problemer med tørre øjne, infiltrationer i nakken og spændingshovedpine. Mange tænker måske heller ikke over, at de har behov briller, fordi de er vant til at leve uden.

Hvis man er vant til fx altid at få lidt hovedpine i slutningen af en arbejdsdag, så er det ikke sikkert, at man har lavet forbindelsen til øjnene.

Der er også mange, som godt ved, at de burde få et synstjek, men simpelthen ikke får det gjort. Det kan være, at det virker besværligt, eller man ikke er klar til at omstille sig.

Det er heller ikke sikkert, at man har brug for permanente briller, selvom man får ømme øjne af at sidde bag en computer. Nogle oplever, at de kun har brug for briller, imens de kigger på skærmen. I disse tilfælde kan man få det, der kaldes en skærmbrille!

Få brillebussen ud til din virksomhed

Hvis du er bekymret for dine ansattes øjne, så kan det være, du skal overveje at bestille brillebussen til din virksomhed. Brillebussen er en rullende brillebutik, som har en synoptiker bag rettet.

Brillebussen kommer ud til virksomheder i hele landet og laver synstjek til alle ansatte. Så behøves I ikke at flytte jer, og jeres arbejdsdag vil ikke være så forstyrret af det.

Det vil vise en masse velvilje over for dine ansatte, som måske vil styrke jeres relation. Det er vigtigt, at ens ansatte synes godt om én. Man har altid mere lyst til at hjælpe en, man synes er rar.

Når I får brillebussen ud, vil I også kunne få rabat på privatkøb, rådgivning og endda undervisning, skulle det have nogen interesse!