Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du den ansvarlige for medarbejdertilfredshed i den virksomhed, du er ansat i, ved du formentlig også, at dine kollegaer eller medarbejdere er vilde med, når de får en masse opmærksomhed. Dette kan i virkeligheden lyde ret banalt, men hvis du arrangerer en ”nisseleg” i december, hvor medarbejderne kan give hinanden små gaver eller drille hinanden venskabeligt. Det er ikke særlig svært at få det op at stå, men det skaber en masse glæde og kan måske i virkeligheden også få de ansatte til at værdsætte deres kollegaer i højere grad.

Det samme gør sig gældende med fødselsdage. Det er vigtigt, at du fremhæver den enkelte medarbejder, når han eller hun har fødselsdag. Og det kan jo egentlig gøres på mange måder, men flag og gaver er åbenlyst en synlig måde at få vist sådanne mærkedage. Stiller du en lille flagstand hen ved medarbejderens arbejdsplads og pynter skrivebordet med en masse små flag, er det ikke blot synligt for den enkelte medarbejder, at der er blevet tænkt på ham eller hende, men det er ligeledes en masse andre kollegaer, at de altså skal ønske fødselaren tillykke den pågældende dag.
Du kan finde både flagstænger og flag hos Davidsen, som både forhandler produkter til de private og erhverv.

Men fødselsdage er selvfølgelig ikke den eneste mærkedag, der bør fokuseres på. Det er i lige så høj grad jubilæer og eller store dage såsom bryllup eller lignende. Her bør der også sættes ind, og det bedste ved det hele er, at gaverne, der gives til den enkelte medarbejder, kan trækkes fra i Skat, så det koster heller ikke virksomheden en masse penge at bibeholde glade medarbejdere. Man kan derudover også tale om, at der måske ikke skal spares på glade medarbejdere, da det i højere grad er langt dyrere at skulle ud og ansætte nye medarbejdere fremfor at beholde sine nuværende.