Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når du har en virksomhed, hvor du sælger en eller anden form for fysiske produkter, har du brug for et lager. I starten af en virksomhedsopstart vil du typisk ikke have brug for vildt meget plads, men i takt med, at din virksomhed udvikler sig, vil du få brug for at udvide dit lager. Her kan du blive klogere på, hvilke muligheder du har, når du har brug for mere plads på dit lager.

Udvid dit lager med en mezzanin

Hvis du i forvejen har et forholdsvis stort lokale, men du stadigvæk mangler en del plads, kan du udvide dit lager med en mezzanin. Det vil sige, at du får en lille ekstra etage, hvor du f.eks. kan have plukvarer. Når du bygger en mezzanin, kan du udnytte pladsen på dit lager langt bedre. Der kan nemlig sagtens være noget plads oppe i højden, som du slet ikke får brug nu.

Hvis du vil bygge en mezzanin, kan du få brug for en lift eller et stillads. Det kan brunsgaard.as hjælpe dig med, da de bl.a. tilbyder liftudlejning.

Lej en container i højsæsoner

Det er ikke sikkert, at du har brug for mere plads på dit lager året rundt. Hvis du sælger nogle produkter, som er meget sæsonbetonet, kan du i stedet leje en container til dine produkter i de perioder. På den måde vil du nemlig spare nogle penge og noget besvær sammenlignet med, hvis du gik ud og købte et større lager.

Indret dit lager på ny

Hvis du blot har en smule pladsmangel, kan det nogle gange hjælpe at overveje en helt ny indretning på dit lager. Du kan få mange forskellige reoler og møbler til dit lager, så måske du slet ikke har de mest optimale og ideelle løsninger lige nu.