Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Gør livet på landbruget nemmere med en minilæsser

Hvis du er en landmand, der driver et stort, konventionelt landbrug, så er vores gæt, at du allerede har en minilæsser.

Hvis du derimod er ejer af et mindre landbrug, så er det mindre sandsynligt, at du har en minilæsser stående.

Pas på kroppen

Den effektive landmand (særligt i de mindre landbrug) er hver dag udsat for fysisk hårdt arbejde. Desværre er der nok mange landmænd fra den gamle skole, der ikke har den store interesse i at tage vare på deres kroppe. Det er en skam, for vi skal jo helst have vores kroppe hele livet – og helst funktionelle.

En minilæsser kan hjælpe med alle de løfteopgaver på gården, der er hårde for kroppen at udføre. Det er særligt vigtigt i de erhverv, hvor man laver den samme arbejdsopgave hver dag. For den samme arbejdsopgave betyder den samme bevægelse – hver dag. Og er det én, der ikke er naturlig for kroppen, så bliver det en stor belastning i længden.

Minilæssere til kvægbrug

Der er mange arbejdsopgaver i landbruget, hvor en minilæsser er hensigtsmæssig. Her bruges de især til kvægbrug, hvor der skal transporteres store mængder af grovfoder og gødning hver eneste dag.

Skal man optage denne opgave til fods, ja – så har man en lang dag foran sig. Og tilmed en hård en af slagsen. Man kan altså både spare sig selv for meget tid og slid, hvis man vælger at udføre disse opgaver med en minilæsser.

Når du først har prøvet at have en minilæsser til at udføre dine arbejdsopgaver med, så kommer du aldrig til at vende tilbage til at udføre det må din gamle måde igen.

Minilæsser til løft af wrapballer

Der er også mange landmænd, der vælger at bruge minilæssere, når de skal flytte wrapballer fra stakken. Det smarte ved en minilæsser er nemlig også, at den (sjovt nok) er lille i størrelsen, så den kan komme ind mange steder – også i stalden til hølageret. Leder du efter en minilæsser til salg, så husk at overveje, hvilke arbejdsopgaver du skal udføre med maskinen. Minilæssere kommer i mange forskellige størrelser, og der er ingen grund til, at du køber en i for stor en størrelse.