Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er i dag nærmest umuligt at have en virksomhed uden samtidig også at have en hjemmeside for denne virksomhed. Det er essentielt at man som virksomhed er tilstede online, da det er her, kunderne befinder sig. Kunderne – eller de potentielle kunder – kan godt lide at researche online, og hvis du ikke er synlig med din virksomhed, kommer du slet ikke i betragtning i forhold til et fremtidigt køb. Men når man skal have en hjemmeside, hvilken hjemmeside skal man så have?

Hvad er WordPress?

WordPress er et såkaldt Content Management System (CMS), og det er således et system, der kan bruges til at organisere og styre indhold på din hjemmeside. WordPress giver dig mange muligheder – og der er faktisk intet, der er umuligt med en WordPress hjemmeside.

Hvorfor investere i en WordPress hjemmeside?

Der er mange gode grunde til at du bør vælge en WordPress hjemmeside frem for alle de andre CMS’er på markedet i dag. Her har vi samlet et par grunde til at en WordPress hjemmeside er det sikre valg for dig.

WordPress giver mulighed for et unikt design

WordPress gør det muligt at skræddersy en designløsning til dit behov. Du skal således ikke bare tage dig til takke med en foruddefineret template, som ligner et hav af andre hjemmesider på nettet, men du får rent faktisk en unik løsning, som passer til din virksomheds unikke design og signatur.

WordPress tilbyder et hav af forskellige tilpasningsløsninger

WordPress råder over alle nødvendige plugins, og der findes derfor et væld af tilpasningsmuligheder, så hjemmesiden kan alt det, du vil have, den skal kunne – og så er det også et sikkert system.

WordPress giver dig det bedste fundament for succesfuldt SEO

Hele meningen med at få lavet en hjemmeside er selvfølgelig at gøre din virksomhed synlig dér, hvor kunderne befinder sig. Med en WordPress hjemmeside får du det bedste fundament for SEO (search engine optimization eller søgemaskineoptimering) både i forhold til design, indhold og hastighed, og det giver dig de absolut bedste forudsætninger for at opnå de gode placeringer i søgemaskinen.

WordPress er én af de mest brugervenlige systemer på markedet

WordPress har en meget brugervenlig backend, dvs. det område bag hjemmesiden, hvor du kan redigere i indholdet på hjemmesiden. Det betyder at du ikke behøver at være uddannet webudvikler for at kunne redigere, tilføje eller slette indhold på din hjemmeside.