Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som virksomhed er der en række regler, man skal følge – både lovmæssigt og etisk i forhold til de produkter, man sælger. Omvendt kan man meget ofte få produceret alt fra møbler til tøj og plastikeffekter meget billigere i Østen, end det kan gøres i Danmark. Disse to stykker fakta modvirker ikke nødvendigvis hinanden, men både lovgivning og mærkningskrav er meget mere strikse i Danmark og resten af EU, end det er i f.eks. Kina. Dette betyder, at varerne fra Østen meget ofte skal pakkes om og have yderligere informationer sat på sig i form af labels, og dette kan være en tidskrævende og irriterende opgave at tage på sig som firma. Derfor giver det god mening at få hjælp til ompakning af disse opgaver hos et erfarent firma, som f.eks. Asasolutions.

Alt fra ny emballage til særlig mærkning klares undervejs til dig

Hvis du importerer legetøj, tøj eller medicinalprodukter fra andre lande indenfor og udenfor EU, så er der krav til, at emballagen skal være på dansk, og at mærkningen lever op til de gældende love og regler. Dette kan være irriterende at skulle klare selv, når man får en hel container hjem fra de givne lande, men ved at få en hjælpende hånd på vejen, er dette ikke længere en bekymring.

Hos et erfarent ompakningsfirma er de ansatte grundigt instrueret i, hvordan produkterne skal pakkes og hvilke mærker, der skal sættes på dem. Dette betyder med andre ord, at containerne fyldt med varer kan sendes direkte til f.eks. Asasolutions, der ompakker varerne og sender dem direkte videre til dig – eller til et lager efter dit ønske. Dermed kan varerne blive sendt direkte ud til kunderne uden nogen former for problemer; det er nemt og bekvemt, og det er alle pengene værd i forhold til den tid, det tager at ompakke varerne.

Lad andre styre dit lager og få én bekymring mindre i livet

Når man alligevel har flyttet sin ompakning til et mere erfarent firma, hvorfor så ikke slå to fluer med ét smæk og flytte hele lageret ind under deres styring samtidig? Der er en række store fordele ved at lade ompakningsfirmaet styre lageret, da produkterne kan sættes direkte på lagerhylderne, når de er pakket om. Dermed lettes arbejdsprocessen en smule, og der spares både tid og penge på én og samme tid. Du kan f.eks. vælge lagerstyring hos Asasolutions og lade dem styre alle processer fra leverandør til levering hos dine kunder.

Det er klart, at sådanne services er en meget vigtig del af virksomhedens image, og netop derfor bør man også vælge et firma, der har mange års erfaring med opgaverne. Det skaber en større tryghed, når man kan mærke, at samarbejdsvirksomheden har styr på deres opgaver, og det gør også, at man skal bruge mindre tid på løbende kontrol på egen hånd. Man skal selvfølgelig ikke lægge hele ansvaret fra sig, og man skal stadig kontrollere ompakningen og lagerføringen en gang i mellem, men hvis man stoler på sin samarbejdspartner, så er det lettere at skabe vækst i virksomheden.