Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange grunde til, at det er betydeligt for dig at flytte fra København til Jylland. Du har måske bedre studiemuligheder derovre, eller også ønsker du at starte dit erhvervsliv i Jylland. Det eneste, der er sikkert, er at flytningen skal være billig og problemfri. Læs mere om, hvordan du gør processen så let, som mulig, i guiden herunder.

Sådan sparer du energi og penge under flytningen

Boxit gør flytningen let og stressfri med deres såkaldte flytteboxe. Disse er, i bund og grund bare, en kæmpe container, hvori du kan flytte dine møbler og andet ind. Hvad der er utroligt smart ved flytteboxen, er at du selv kan flytte dine møbler ind. Dette vil sige, at der er ingen stressende flyttemand involveret, og at du kan fuldføre processen i dit eget tempo.

Containeren vil blive leveret til døren et par dage før flytningen, hvor du kan flytte i dit eget tempo. Efter et par dage vil den igen blive hentet og kørt til din nye adresse. Altså skal du heller ikke selv tænke på selve flytningen, da Boxit klarer dette for dig.

Noget du dog skal have i tankerne om flytteboxen, er at den fås i mange forskellige størrelser. Du skal altså overveje, hvor stor du har brug for, at den skal være. Derudover findes de også med isolering. Dette vil sige, at den er fugtfri, og ikke vil skade dine møbler; det er dog kun nogle flytteboxe, som har dette.

Her vil et depotrum være en god idé

Noget du også kan få glæde af under flytningen, er at anskaffe dig et opbevaringslokale. Disse har Boxit også mange af, hvori du kan opmagasinere nogle af de ting, du evt. ikke får brug for på nuværende tidspunkt. Alle Boxit’s opbevaringslokaler er utroligt sikre, da de både er indhegnede og videoovervågede inden- og udenfor. Læs mere om møbelopbevaring.