Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

For mange aarhusianske boligforeningen, såvel som virksomheder, er det ekstremt vigtigt at kunne præsentere en ren front og præsentable områder.

Med det forstås der, at det er vigtigt med omgivelser som signalerer professionalisme, da det er altafgørende for at skabe positive førstehåndsindtryk.

Tænk for eksempel på en boligforening. Ejendomsservice i Aarhus er populært blandt andet fordi det sikrer, at der bliver taget hånd om væsentlige opgaver i og omkring boligforeningen. Mange foreninger vælger at overlade opgaver til beboerne, men det er ikke altid en god ide. for eksempel kan der hurtigt opstå konflikter, hvis nogen gør en dyd ud ad trappevasken, mens andre ikke rigtig gider, og de derfor efterlader områderne grimme og beskidte. Den slags kan skabe konflikter i opgangen og føre til problemer, der skal løses af boligforeningens administration.

I stedet kunne alt ejendomsservice blive varetaget af en professionel virksomhed, som sørger for lige nøjagtig de ting, der er behov for. Det kunne for eksempel være netop trappevask, men også vinduespolering, pleje af udeområder, snerydning om meget mere.

Det koster naturligvis mere at lade en professionel virksomhed håndtere opgaverne kontra hvis beboerne står for det selv, men til gengæld er det lettere at tiltrække nye lejere og bevare en attraktiv boligforening, der ikke har ry for at være præget af splid mellem beboerne, men i stedet ordentlige forhold – der ikke mindst er renlige og hygiejniske.

For virksomheder er det også vigtigt med et godt førstehåndsindtryk til både nye ansatte samt potentielle samarbejdspartnere, hvorfor det er også her giver god mening at have en professionel partner, der kan tage sig af at pleje områder inde såvel som ude. Det kunne også være netop vinduespolering, fejning, rengøring af kantinen eller pleje af grønne områder udendørs.

Fælles er at virksomhederne eller boligforeningerne, der anvender ejendomsservice, bare fremstår mere professionelle og attraktive, hvilket gør det meget lettere at investere i dem.

Overvej derfor om det ikke ville være en god ide med en serviceaftale, der gør det let at altid have ordentlige forhold – og samtidig fjerner hovedpinen ved at skulle spekulere over, hvornår det er tid til at først finde og senere tilkalde den rette hjælp. Indgå i stedet i en klar aftale, der skaber værdi for jer.