Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er svært selv at holde styr på tiden

Noget som mindre virksomheder bruger meget tid på, er at fakturere. De skal først udforme en faktura, så bruge tid på at udfylde den med de rigtige opgaver og de rette beløb. Dette kræver at man ved, hvor langtid man har brugt på hver opgave, for hver kunde. Dette kan være svært at holde styr på selv. Det kræver at man manuelt har noteret sig, hvor meget tid der er brugt. Dette er ikke let hvis man har mange kunder, som man skal holde styr på. Det er omfattende og meget tidskrævende, men det skal gøres, for at få kunderne til at betale for ydelserne.

Brug et program til at registrere tiden

Hvis du også er træt af at du bruger meget tid på at lave fakturaer og få den sendt afsted, så kan du gøre dig selv en tjeneste ved at benytte et program kaldet Easybill. Med dette program kan du let få registreret tiden, som du bruger på de forskellige opgaver til de forskellige kunder. Når du har registreret kunderne, vil du kunne tilknytte opgaven du arbejder med, til den enkelte kunde og samtidig registrere tiden, som du har brugt. Det hele vil så ligge inde systemet, så det bliver let at lave en faktura ud fra den enkelte kunde. Derudover kan du gå ud fra en fakturaskabelon, som er indstillet i systemet. Så skal du ikke til at bygge en op fra bunden.

Stor fordel med et system

Med et system til din fakturering, spare du tid, som du kan bruge på at løse endnu flere opgaver for kunderne. Det vil øge din effektivitet og gøre at du få et endnu større overblik over opgaver og kunder. Dette kan være en stor fordel, når fakturaen skal laves. Du undgår også misforståelser mellem dig og en kollega om hvor meget tid, der er blevet brugt på en bestemt kunde, end hvis i ikke brugte et system til at registrer tidsforbruget.