Blog

Sådan kan du markedsføre dit firma

Når man er beskæftiget i et firma, er det vigtigt med en konstant tilstrømning af nye og betalende kunder. Det er nemlig disse, der er med til at sørge for, at virksomheden kan blive ved med at fungere effektivt og med god succes. Dog er det et stort stykke arbejde, der kræves, når man skal opsøge nye kunder, og derfor er der til tider behov for lidt professionel hjælp til at få afviklet nogle af de mange løsninger, der befinder sig inden for både den online og den fysiske form for marketing.

Gør noget på det fysiske marked

Og fordi at der i dag er så mange, der benytter sig af online marketing, kan det for dig være nødvendigt også at tage et kig på de mange ting, det er muligt at rykke på rent fysisk. Ofte er der nemlig behov for noget blikfang, der kan skabe en vis interesse i dit firma. Og det er noget, et smukt fotoprint kan sørge for. Sådanne kan nemlig bruges til at fra posters, der kan deles ud i byen til flotte plakater, der kan vises frem i bybilledet, på firmaet eller de kan endog scannes ind, således de også kommer til at udgøre en store marketingeffekt på det online marked.

Bliv synlig med fotoprint

Er det noget, du synes, der lyder som værende en god ide? Så er det vigtigt, at du finder frem til nogle professionelle, der kan sørge for god kvalitet af dine fotoprint. Det betyder for eksempel, at alt visuelt skal fremstå både skarpt og tydeligt, lige såvel som farverne skal være klare, således de ikke synes forstyrrende for øjet. Tag derfor et kig online og find eksperter inden for området, der kan hjælpe dig. Bliv synlig med fotoprint allerede i dag og oplev de mange fordele, som du kan nyde godt af.

Read more

Tænkt over energiforbruget i virksomheden

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til

Vi lever i en verden, hvor vi bliver nødt til at tage stilling til vores fælles miljø – også som virksomhed. Faktisk er der flere, som mener, at virksomheder bliver overflødige, hvis de ikke har taget stilling til, hvordan de vil arbejde med FN’s verdensmål. Måske har du ikke tænkt i de baner allerede, og hvis det er tilfældet, kan du her i artiklen få lidt inspiration til, hvordan du lavpraktisk kan ændre energiforbruget i virksomheden til det bedre.

Skift til vedvarende energi

Det er måske den mest lavthængende frugt, fordi det tager dig ikke mere end 2 minutter. Du har nok allerede en el udbyder, som tilbyder dette, men måske er du ikke skrevet op. Hos de fleste elselskaber er det muligt at betale lidt ekstra, så man får leveret strøm fra vindmøller eksempelvis. Og igen – det tager ikke mere end 2 minutter.

Energimærkningen på dit køkken

Det er ikke sikkert, at jeres kontor er nyrenoveret, eller måske holder I til i en lidt ældre bygning. Det betyder alt andet lige, at jeres køkken kan være en stor energisluger. Køleskabet, fryseren, ovnen osv. Hvordan ser det ud med energiforbruget? Hvis det ikke er helt up-to-date, kan du overveje at smutte en tur forbi https://nordiskstorkokken.dk/, hvor de helt sikkert har noget, der kan erstatte de ældre energislugerer. Typisk vil det både være en investering i miljøet, men også i pengepungen på sigt – det skal altså kraftigt overvejes.

Drop standy-løsningen

Naturligvis sparer du lidt på strømmen og energien, hvis elektronikken går på standby. Men det er altså ikke særlig meget, og derfor gør du klogt i at sige til medarbejderne, at de altid skal slukke deres udstyr, når de går hjem. Det vil mærkes på regningerne med det samme, fordi er I en større virksomhed, vil der være utrolig meget at spare, og ofte er elektronikken den største energisynder. Det kan du heldigvis nemt arbejde med.

Gør taget Co2 neutralt

Det har du måske ikke tænkt over før, men du kan faktisk få en smart løsning til dit tag, som gør virksomheden endnu mere bæredygtig. Et grønt tag er svaret, og det kan du finde hos https://nykilde.dk/, hvor de har specialiseret sig i netop dette. Et grønt tag vil som navnet antyder medføre, at jeres tag bliver fyldt med planter, blomster er andet. Det har den effekt, at det selv optager omkring 60-70% af regnvandet, så kloakkerne ikke bliver overfyldt. Ydermere vil det bidrage til en større biodiversitet i bybilledet. Grundlæggende formindsker dette jo ikke dit energiforbrug, men det er et fornuftigt tiltag, som hjælper din virksomhed en bæredygtig retning.

Der er mange måder, hvorpå du kan tænke FN’s verdensmål ind i dit selskab. Ovenstående har alt sammen fokus på energiforbruget, men der er mange andre aspekter, du kan arbejde med. Der er også det sociale ansvar overfor de ansatte.

Kort sagt kan alle arbejde med det, og det kommer blot an på, hvordan det gør. Du skal selvfølgelig kunne sætte ind, hvor det giver mening.

Read more

Tre vigtige investeringer til kontoret

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til

Har du din egen virksomhed, ved du at der løbende skal foretages investeringer, hvis alt skal forløbe lige efter bogen. Det er både investering i driftsmidler, men også i de ansatte og din tid. Her i artiklen kigger vi nærmere på tre simple investeringer, som sparer dig for tid, men som også holder din ansatte skarpe. Så læs med her og bliv klogere.

Du skal ikke bruge din tid på at gøre rent

Som ejer af virksomheden er du den person, der kender mest til alt omkring virksomheden, hvorfor din tid også er den dyreste, hvis man måler på værdi. Det er derfor alfa og omega, at du bruger tid på områder, som kan vækste forretning, og hvor du er skarpere end de andre. Du skal passe på med at gå i driften eller generelt løse opgaver, som andre kan tage sig af. Brug din tid hvor du er stærkest. Rengøring er et godt eksempel på, hvor du slet ikke skal bruge din tid. Du kan betale dig fra det for relativt få penge, og så kan du i stedet bruge den tid, hvor det giver mest mening. Ydermere er du nok heller ikke bedre end professionelle til at gøre rent. Du kan derfor besøge https://www.rengoringsfirma.dk/, som er en virksomhed, der er eksperter på deres felt, og så gør de arbejdet til en skarp pris.

Hold medarbejderne sunde og raske

Glade og sunde ansatte er dem, der performer bedst hele vejen rundt. De er mindre syg, de arbejder mere effektivt, og så skaber de et markant bedre miljø, som i længden gør, at de forbliver ansatte over en længere årrække.
For at lykkes med ovenstående skal du skabe et miljø, der omfavner sundhed. Det kan du eksempelvis gøre med en frugtordning, som gør den sunde mad lettilgængelig. Det giver energi, og sunde mennesker er også gladere. Ligesom de nok ikke gider at købe de usunde sager, hvis de kan få noget gratis på arbejdspladsen. En frugtordning er heller ikke noget, der koster det hvide ud af øjnene, så det skal du bare have investeret i.

Teambuilding

Vi fortsætter i temaet, der omhandler glade ansatte. Nu kigger vi i stedet på miljøet og kulturen, hvor teambuilding spiller en vigtig rolle. Det er her, hvor man rigtig lærer hinanden at kunde uden, at det hele skal omhandle arbejdsopgaver. På teambuilding-ture kommer man under huden på hinanden, og selvom det kan virke grænseoverskridende, er det her, hvor man nedbryder muren mellem kollega og ven. Dette er vigtigt, hvis målsætningen er at holde på medarbejdere på lang sigt, hvor muren måske i højere grad skal opretholdes på arbejdspladser, hvor udskiftningen er stor.

Alle tre er simple tiltag, som du kan begynde at arbejde på allerede i morgen, og det er bestemt en overvejelse værd, hvis de ikke allerede er en del af virksomheden.
Der er mange andre parametre, du kan skrue på, når der er styr på ovenstående – man kommer langt med prioritering af tid samt at sætte sig i medarbejdernes sted.

Read more

Sådan kan du kombinere arbejde og teambuilding

Når man står i spidsen for en stor arbejdsplads, har man som regel mange ting i kalenderen, og det kan være svært at finde tid til at lære ens medarbejdere bedre at kende. Derfor får man måske heller ikke arrangeret så mange firmaarrangementer, som man godt kunne tænke sig, og er det noget, du kan nikke genkendende til, så kan du her få inspiration til, hvordan du kan kombinere arbejde og teambuilding, så det bliver en win win – både for dig men også for dine medarbejdere. Det er nemlig kun en god ting, når man kender sine medarbejdere godt, og at de kender hinanden godt indbyrdes – både på arbejdspladsen men også udenfor den.

Planlæg en dag efter arbejde med aktiviteter som kan give flere kompetencer på arbejdspladsen

Når man er en god flok alsidige mennesker, så er der også forskellige kompetencer i spil. Typisk har medarbejderne dannet relationer indbyrdes, og det kan være en god idé at splitte det lidt op, hvis man gerne vil have, at alle kender alle, og at alle er trygge ved alle. Eksempelvis kan du planlægge en dag efter arbejde med aktiviteter, som på sigt kan give flere kompetencer på arbejdspladsen. Teambuilding i sig selv lærer naturligvis deltagerne at samarbejde trods forskellige baggrunde og færdigheder, hvorfor det også hurtigt kan trækkes med ind på arbejdspladsen. Skal I være ude, eller planlægger du en aktivitet, hvor I skal skyde lerduer, kan du med fordel investere i tøj fra Hunterspoint. Hunterspoint ApS forhandler jagttøj, og ved at give dine medarbejdere en god trøje på, kan man rigtigt få fornemmelsen af at være ude i felten.

Lav små lege i frokostpausen eller lav konkurrencer imellem afdelingerne

Hvis du ønsker at dine medarbejdere får mere motivation samt lærer hinanden bedre at kende indbyrdes, kan lege og konkurrencer understøtte dette. Lad fantasien slå sig løs – det er nemlig kun den, der sætter grænserne.

Read more

Sådan gør du din virksomhed mere synlig på nettet

Det er i dagens Danmark blevet en almindelighed at gøre indkøb på nettet. Flere og flere danskere får kendskab til internettets mange muligheder, og bruger det efterfølgende flittigt. Og dette giver da også god mening, hvis du ser det fra kundens synspunkt. Udvalget af varer er nemlig større på nettet, og det er lettere at købe flere ting fra forskellige produktkategorier på én gang. Førhen skulle du nemlig ind i flere forskellige butikker. Den stigende internethandel kan derimod både være en fordel og en ulempe for virksomhederne. De fysiske butikker lider selvfølgelig under den stigende internethandel, da flere og flere af deres kunder opererer på nettet. Men hvis du som virksomhed kan omlægge dine strategier og gøre dig selv synlig på nettet, kan du vende internethandlen til din fordel. Så kan du rent faktisk hente rigtig mange nye kunder på internethandel. Dette er dog desværre lettere sagt end gjort.

Hvordan gør jeg min virksomhed mere synlig på nettet?

Hvis du ikke lige på stående fod kan kalde dig selv ekspert i online markedsføring, kan det være en god idé at tage kontakt til et marketingsbureau. For det første skal du nemlig have en flot og brugervenlig webshop. Men dette er i princippet irrelevant, hvis du ikke er synlig på nettet. Og dette sørger et marketingsbureau for. Et professionelt marketingsbureau har styr på alle de forskellige internetstrategier, der gør, at din virksomhed bliver mere synlig end konkurrenterne.

Hvor finder jeg et godt marketingsbureau?

Der findes mange forskellige marketingsbureauer på nettet, og her er det selvfølgelig vigtigt at vælge rigtigt fra starten af. Vælg derfor gerne et erfarent marketingsbureau. For eksempel WeMarket der på nuværende tidspunkt har hjulpet rigtig mange både store som små virksomheder. Ønsker du WeMarket som SEO bureau – kontakt her. På deres hjemmeside kan du ligeledes læse mere om deres værdier og strategier.

Read more

Giv dit firma de bedste værktøjer

Lige meget hvor man arbejder, er det vigtigt, at man sørger for at give sig selv og sine medarbejdere de absolut bedste værktøjer, således det sikres, at alle yders deres absolut bedste i løbet af den normale arbejdsdag. Det er for eksempel derfor, at du bør tage et kig på de muligheder, der gør sig gældende med Office 365. Her får du nemlig en lang række gode og meget brugbare programmer til computeren, som dit firma vil kunne drage meget stor gavn og nytte af.

Lige fra tekstprogrammer til udregningsværktøjer og flotte præsentationer

I pakken, Office 365, fra Microsoft får du alt fra nogle gode skriveprogrammer til værktøjer, der lade dig regne store regnestykker ud. Du får mulighed for at lave flotte præsentationer og meget, meget mere. Uanet hvad det er, I har behov for, er det således ofte muligt at finde i Office 365. Og for at sikre at I kommer godt fra start og altid har den helt korrekte sammensætning af pakken, er det online muligt at finde eksperter, der står klar til at hjælpe jer med jeres Office 365-pakke i firmaet. Det betyder, at det sikres, at I altid har de nyeste opdateringer og er udstyret med den nyeste viden, når det kommer til de funktioner, som programmet tilbyder.

Effektiviser arbejdsprocesserne med online hjælp til Office 365

Hvis det er noget, du synes, der lyder som en god ide, så tag et kig online på en side som denne, og læsemere om, hvordan du får fat på en ekspert, der kan sørge for en skræddersyet løsning til dit firma. På den måde får I alle bedre forudsætninger for at gøre jeres arbejde, så godt som det overhovedet er muligt, og du kan være sikker på, at mange arbejdsprocesser bliver løst meget mere effektivt og professionelt, end de tidligere er blevet gjort.

Read more

Vil du også holde en fantastisk juleafslutning i din virksomhed?

Julen er lige om hjørnet, og intet markerer slutningen og fejringen af et vellykket år i virksomheden bedre end en juleafslutning. Her får medarbejderne indbyrdes muligheden for at ønske hinanden en god jul og et godt nytår, inden de tager hul på endnu et år, når de møder ind på arbejdet igen efter nytår. Men når du skal holde den perfekte juleafslutning, er der nogle overordnet elementer du bør have styr på.

Find den helt rigtige location

Når man vælger at holde juleafslutning i virksomheden, kan man vælge at gribe det an på to lidt forskellige måder. I kan holde det på kontoret, hvilket er den billige og økonomiske løsning, eller i kan vælge at lege et lokale et andet sted, hvilket er lidt dyre. Begge alternativer fungerer typisk virkelig godt, så det er op til festarrangørerne at beslutte om de ønsker at leje et lokale, eller om de ønsker at bruge pengene andre steder.

Lav sjove julelege

En klassiker når det kommer til julelege er pakkeleg. Dette er en leg som uden tvivl vil vække glæde hos samtlige medarbejdere, og reglerne er så simple at alle kan forstå dem, slå en 6ér og du må stjæle en gave, slå en 3ér og du skal give en af dine egne pakker til den som sidder til højre for dig. Du kan finde en masse skønne gaver til dine medarbejderes bolig hos moebelkompagniet.dk.

Hav styr på menuen

Når der er tale om en juleafslutning er det vigtigt at have styr på menuen. Her er det oplagt at bestille julemad, det vil sige en flæskesteg, karamelliserede kartofler og and, husk dog også altid at tage hensyn til virksomhedens veganere og vegetarer, så de også kan nyde en lækker menu uden kød. Mange gange kan det være en fordel at opsætte julemiddagen som en buffet.

Read more
Enighed

ASE vil tilbyde billig lønsikring

Dagpengesystemet er et økonomisk sikkerhedsnet, som man kan tegne gennem medlemsskab af a-kasse. For rigtig mange slår dagpengene dog ikke til, hvis man står uden arbejde. I mange tilfælde dagpengesatserne, som du kan læse mere om her kun omkring 50% af ens indtægt. Den “kompensation” man for, vil derfor i mange tilfælde ikke være nok til at kunne leve videre som man har gjort, end ikke for ganske få måneder – hvis man ikke har en opsparing.

Dette har gjort at op mod 400.000 danskere har tegnet en lønsikringsforsikring, ved siden af deres dagpenge. Med denne kan man sikre sig op mod 80% af sin løn. Hvor meget satsen er kommer an på, hvor stor del man vil have dækket og hvor meget man vil betale.

ASE vil tilbyde billig lønsikring til udvalgte løngrupper

Fagforeningen og A-kassen ASE har længe kritiseret dagpenge systemet for ganske enkelt ikke at være godt nok. De vil derfor nu tilbyde lønsikring til udvalgte målgrupper til en pris der svarer til a-kasse bidrag. Målgruppen som de går efter er veluddannede danske lønmodtagere, der eksempelvis er lærere, økonomer, jurister, sygeplejersker og lignende der befinder sig i mellemindkomstklassen. For mange af disse vil dagpenge betyde en nedgang på 40% eller mere. Samtidig er det en gruppe der ikke er i stor fare for at miste deres job, og derfor kan lønsikringen tilbydes billigere end normalt.

Den socialdemokratiske beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, mener at det er farligt at begynde at selektere i grupper, da det ifølge ministeren er et brud med det kollektive arbejdsløshedssystem. ASE henviser dog til, at der er allerede er mere end 400.000 danskere der har tegnet en tillægsforsikring, hvilket sender et meget klart signal om, at der er noget galt i systemet, når man ikke kan føle sig tryg. De godt 400.000 er intet mindre end en fordobling i forhold til tal fra 2016.

Der er ingen tvivl om, at der vil være mange andre a-kasser der lurer på udviklingen i dette. At forsikre personer der med stor sandsynlighed aldrig for brug for forsikringen er naturligvis en meget lukrativ forretning, samtidig med at medlemmerne kan sove lidt mere trygt om natten.

 

Read more

Gå ikke på kompromis

Danmark er et lille land, som har utrolig svært ved at gøre den store forskel alene. Dog er Danmark til gengæld også et land, som er kendt for at udvikle nye teknologier og generelt have førertrøjen på når det kommer til at udbrede ny og nyttig viden. På baggrund af det, kan man som dansk virksomhed ikke undgå at skulle forholde sig til de lande, der ligger uden for de danske grænser. Når man gør dette, er der dog en ting, som er utrolig vigtig. Sproget. Dig og din virksomhed kan blot oversætte en dansk tekst til tysk ved hjælp af de tyske færdigheder i har tilbage fra skoletiden. Nej, i bliver nødt til i dette tilfælde at tage fat i en tysk oversætter, for at være sikre på, at der ikke bliver misforstået nogle ting, og går nogle gode budskaber tabt i dårlig oversættelse.

Er det så vigtigt?

Ja, det er utrolig vigtigt, at man ikke tror, at evnerne tilbage fra skoletiden er gode nok til at oversætte en vigtig mail, som skal sendes ned til en potentiel samarbejdspartner i Tyskland. Du og din virksomhed bliver nødt til at investere lidt penge i at få oversat jeres tekster, sådan i undgår de tidligere nævnte misforståelser. I sidste ende er jeg ret sikker på, at det er godt givet ud at bruge lidt penge på at få oversat jeres tekster i stedet for at gøre det selv.

Ville I tip tops?

Så hvis du og din virksomhed har en ambition om at nå til tops og udkonkurrere jeres konkurrenter ville jeg klart råde jer til at gå op i de mindste detaljer. Ved at gøre dette sikrer I jer, at de mulige kunder og samarbejdspartnere til enhver tid ville vælge jer, da i har bedst styr på de små detaljer, som man går på udkig efter hvis der er tæt løb.

Read more

Har du en trappe, der skal vaskes?

Trappekonflikt?

Hvis du bor i en opgang, så har du muligvis oplevet konflikter vedrørende trappen. Ja, det lyder lidt fjollet, men det er faktisk noget, der ofte leder til konflikt. Det gør det sikkert, fordi trappen er beboernes fælles eje og noget, de er blevet enige om, hvordan skal ejes.

Må man fx gerne stille sko ude foran ens dør? Er et nødvendigt at oplyse med navn på døren? Og den helt store konfliktskaber: rengøring! For hvordan administrerer man rengøring på en trappeopgang i København, når ingen taler til hinanden?

Det kan være, at I allerede har prøvet lidt af hvert. Måske I har prøvet at have rengøringstjansen på skift, men ikke har haft succes med det. For der er altid én, der ikke gør ordentlig rent. Det ender ofte med, at man går og er irriteret over, når det så er dén person, der har rengøringstjansen.

Så er der også den, der indtager “mor”-rollen og konstant gør rent efter de andre. Kort sagt: Der er altid nogle, der gider være med til fællesinitiativet og nogle, der ikke vil.

Få hjælp udefra

Men har du tænkt over, at den perfekte løsning måske er, at ingen af jer skal gøre rent? Og nej, bare rolig, det er ikke fordi, jeg vil foreslå, at skidtet bare skal flyde nu.

Men i stedet for, at I ender med at rive hovederne af hinanden pga. dårlig indstilling til rengøring, så kan I overveje professionel rengøring. Prøv fx en trappevask fra SyRen, som har god erfaring inden for området. De kører rundt på hele Sjælland og gør trapper rent – og de kommer gerne forbi dig også.

Man kan desuden bestille dem døgnet rundt, så de kommer om natten, hvor de forstyrrer mindst muligt. Derudover er de enormt hurtige og bruger kun miljørigtige rengøringsmidler, så den grønne omtanke også er med undervejs!

Det kan være, at det virker voldsomt at betale sig ud af konflikt. Men i langt de fleste tilfælde, er det det værd. Og så bliver jeres rengøring desuden udført af professionelle, hvilket betyder, at det også bliver gjort bedre!

Read more