Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

3 funktionelle møbler, der gør arbejdspladsen bedre

Møbler er ikke altid “bare” møbler. Møbler kan også være yderst funktionelle – og det er især i erhvervsmæssige sammenhænge! Få inspiration til de næste kontormøbler her!

Borde, der kan hæve og sænke skåner ryg og nakke

Det er ingen nyhed, at stillesiddende arbejde er hårdt for kroppen. Hvis man skal passe godt på sin krop, når man udfører kontorarbejde, så er det vigtigt, at man varierer mellem forskellige siddepositioner. Det er dog ikke altid lige nemt – de fleste af os har en helt bestemt måde, vi bedst kan lide at sidde på.

Det er derfor heldigt, at der er noget, der er endnu mere effektivt mod at skåne ryg og nakke – samtidig med at sætte gang i blodomløbet!

Det, vi taler om, er naturligvis hæve/sænke-borde, som giver en mulighed for at variere mellem at arbejde siddende og stående. Hvis man har svært ved at huske på at stille sig op i løbet af dagen, kan man altid have faste tidspunkter, man gør det på.

Sorteringsskabe – fordi grøn omstilling er god omstilling

Der er efterhånden fokus på den grønne omstilling i alle henseender. Det er fornuftigt, for vi skal selvfølgelig hjælpe kloden, hvor vi kan.

I kan også glæde planeten med simple tiltag på arbejdspladsen. Anskaf fx et sorteringsskab, der gør det nemt for den enkelte medarbejder at sortere, når noget skal smides ud.

Opbevaringsplads, der bidrager til et ryddeligt kontor

Der er intet, der skaber kaos i hovedet som kaos omkring én. Giv dine ansatte en nem mulighed for at rydde dokumenter, sakse, klipsemaskiner og andre kontorartikler af vejen med gode opbevaringsmuligheder. Det kunne fx være et udtræksskab, som nemt kan placeres under enhver medarbejders skrivebord. Hvis de har hver deres, så undgår I tilmed også, at forskellige sorteringssystemer kommer i strid med hinanden.

Det er desuden ikke kun i forhold til ansatte, vi anbefaler opbevaringsmøbler. Det er også i forhold til situationer, hvor potentielle kunder kommer ud til jeres firma. Det kan nemt give et negativt indtryk af jer som firma, hvis der flyder med rod på kontoret. Kunden kan komme til at tænke, at I måske også er sjuskede i andre henseender.